Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Melissa en ik ben 19 jaar oud. Momenteel studeer ik nog, maar daarnaast heb ik een enorme passie voor reizen. Wanneer ik ook maar even tijd heb, ga ik er op uit om weer een nieuw stukje van de wereld te ontdekken. Van de Malediven tot aan Zuid-Afrika, ik vind alles leuk en ben heel dankbaar dat ik al deze reizen mag maken. Mijn droom is daarom ook echt niet voorspelbaar… Ik zou het liefst een wereldreis willen maken om zo veel mogelijk te zien van de wereld. Op mijn blog deel ik mijn ervaringen en tips, maar je kan er af en toe ook wat anders vinden, zoals lifestyle gericht. Ik hoop dat iedereen mijn blog met plezier leest en tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Gastbloggers

Doordat ik helaas nog niet alle plekjes op de wereld heb bezocht (was het maar zo!), sta ik altijd open voor gastbloggers. Het lijkt me onwijs leuk om ook jou ervaring te kunnen delen op mijn blog, dus neem zeker contact met me op bij interesse.

Samenwerkingen

Ook sta ik altijd open voor samenwerkingen. Dit kan natuurlijk travel gericht zijn, maar ik sta ook zeker open voor lifestyle gerelateerde samenwerkingen. So don’t be shy en stuur me gerust een berichtje!

Contact

Je kan altijd contact met mij opnemen voor eventuele vragen of samenwerkingen via onderstaand mail-adres: melissabos.marketing@gmail.com

Lot of love,

Melissa – Verliefd op de wereld