Niks is leuker om terug te kijken op een mooie reis door middel van de leukste foto’s, die je hebt gemaakt. Dit kan door middel van een fotoboek, maar om dat ene moment echt voor altijd te koesteren kan dit ook door middel van een foto op canvas. Op een canvas kan je je mooiste herinnering namelijk extra uniek vastleggen, waarmee je je huis ook nog eens leuk kunt decoreren. Zo kun je voor altijd met veel plezier terug denken aan dat ene moment.


Mijn mooiste herinnering

Een van mijn mooiste herinneringen is toch echt wel mijn reis naar Bali. Ik ben een echte reisfanaat en vind niks leuker om de hele wereld te kunnen ontdekken. Daarnaast is hier ook nog eens een van mijn dromen uitgekomen. De mensen die mij goed kennen, kunnen wel raden wat dat is. Ik wil namelijk al sinds kleins af aan een keer helpen op een rescue park voor olifanten. In Bali betaal je dan ook flink om hieraan mee te kunnen helpen, maar het is allemaal voor een goed doel en daarnaast is het ook zeker elke cent waard. Pas wel alsjeblieft altijd op dat je niet voor een park kiest waar ze alsnog op olifanten rijden, want dan zijn ze absoluut niet goed voor de olifanten. Ik mocht zo bijvoorbeeld alleen de olifanten eten geven en zelfs een olifant voorzichtig wassen. Dit was wel maar voor korte duur, want als een olifant weg loopt en er geen zin meer in heeft, dan heb je als het ware ‘pech’. Zo dwingen ze de olifant niks en lopen ze los in een groot gebied wat echt super goed is. Olifanten zijn veelal toeristische attracties, maar dit park was als een van de weinige echt goed voor ze. Het was in ieder geval een ervaring, die ik mijn leven lang niet meer zal vergeten.

Zo kwamen we binnen en werden we meteen ontvangen door onze begeleider. We kregen hierbij eerst een rondleiding over het gehele park, waarbij hij veel vertelde over hoe ze te werk gaan. Ze vangen zwakke olifanten als het ware op en maken ze klaar om weer de wijde wereld in te gaan. Zo hebben ze al meer dan 200 olifanten kunnen helpen in 10 jaar tijd. Op het moment dat ik er was waren er net nieuwe olifantjes geboren en wat was dit toch leuk om te zien zeg. Toen we wat dichterbij het meer kwamen, werden we van top tot teen nat gespoten door ze. Omdat we toch al zeiknat waren, hebben we besloten om een olifant te gaan wassen. Olifanten zijn ontzettend ondeugend en pakken continue je waterslang of borstel uit je handen. Dit was heel leuk om te zien, maar ze zijn super sterk. Hierbij had ik een bloem in mijn haar, die hij wel even op at. Daarnaast mochten we ook de olifanten nog wat extra eten geven. Dit kon je kopen in de winkel en ook dit was ontzettend leuk. Mocht je dit ook ooit willen ervaren, raad ik het je echt aan. Voor mij was het zo’n bijzondere ervaring, die ik nooit meer zal vergeten.

Een prachtig canvas

Natuurlijk zijn er tijdens deze activiteit enorm veel foto’s gemaakt en wat vind ik dat leuk zeg! Zo kan ik aan iedereen laten zien hoeveel plezier ik hierin had en kan ik altijd terugkijken op dit mooie moment. Door de foto op canvas doek te laten afdrukken kan ik dit moment voor altijd vastleggen in mijn huis. Toch eens wat anders dan een simpel fotolijstje.

Zo mocht ik van Topdoek een prachtig canvas uitkiezen, waarmee dit kon. Ik kon niet wachten om mijn prachtige canvas in handen te mogen nemen. Naar mijn mening vond ik dat de canvas ontzettend snel werd geleverd en ze goede service aanboden. Zo kun je een canvas samenstellen van allerlei verschillende maten. Wanneer je je canvas niet goed vindt, kun je gebruik maken van een gratis herdruk. Zo ben je verzekerd van een prachtig canvas. Ook is het daarnaast mogelijk om een foto op textiel of hout af te laten drukken voor een extra uniek tintje. Een echte aanrader als je het mij vraagt, want wat ben ik hier blij mee zeg!